Reanimatie voor volwassenen

Reanimatie voor volwassenen

Beschrijving van de vorming

Aanwezig zijn op het moment dat een ander zijn leven stopt en jij een levensreddende handeling moet gaan stellen, het zal je maar gebeuren! Gelukkig gebeurt het niet al te vaak, en gelukkig zijn er al wel wat medemensen die een cursus reanimatie gevolgd hebben. Hoe zit het met jou? Kan jij ook levensreddende hulp bieden wanneer het noodzakelijk is? Of wat misschien nog belangrijker is, verleen je ook goede eerste levensreddende hulp? Wanneer we weten dat 30% van je vaardigheden, 7 maanden na het volgen van een cursus verdwijnen, dan is het misschien goed om deze nog eens met ons door te nemen.

Inhoud en aanpak van de vorming

  1. Inhoud
  • Herhaling basis EHBO
  • Theoretisch kader reanimeren
  • Praktijk
  1. Aanpak
  • Kennistest van de groep
  • Theoretisch kader
  • Praktijk met QCPR poppen; je krijgt hierdoor onmiddellijke objectieve reanimatiefeedback. Hierdoor stijgen je reanimatievaardigheden aanzienlijk!
Doelgroep:

Medewerkers uit de zorgsector.

Aantal sessies / dagen:

Dagdeel van 3 uur of 4 uur

Maximum deelnemers:

Min. 7 deelnemers
Max. 20 deelnemers

Al onze vormingen worden op maat aangeboden en we spelen maximaal in op individuele vormingsbehoeftes. Heb je vragen of wil je bepaalde thema’s extra in de verf zetten, neem dan contact op via [email protected]. Liever een digitaal overleg? Dan bekijken we zo de vormingsvraag en overlopen we samen de mogelijkheden.

Offertes zijn altijd gratis.

BOEK DEZE VORMING